Juletrelys ute

Utendørs Dura String LED Star Trading lys juletre

Kjøp juletrelys batteri

Kjøp juletrelys med batteri

Juletreslynge til utendørs bruk som går på batteri så slipper du å strekke ledning og evnt. ha ett kjellervindu på gløtt for å få strøm til julelysene dine.

Total lengde på slyngen er 5,6 meter, og den har 16 lys, hver er 9 cm høye. Omtrent som «gammeldagse» juletrelys som vi er vant med inne. Dette juletrelyset kan også brukes inne, ikke noe problem det.

Bruker 3 AA batterier og oppgitt levetid for batteriene er 360 timer eller 15 dager, men jeg har hatt batteridrevet lysslynge ute selv (ikke denne riktignok) og du må nok regne med litt kortere levetid for batteriene om det blir godt under 0 grader. Så regn med å skifte batteri to ganger om du vil bruke den i hele desember (levetid ca 10 dager). Den har også timer 6 timer på, 18 timer av. Velger du å bruke den slipper du nok å skifte batteri.

Levetid på selve lysene er oppgitt til 25.000 timer. Og det kan de nok vare under ideelle forhold men ledninger og koblinger kan få mye juling når de brukes utendørs av både vind, kulde, regn og uv-lys så det høres vel optimistisk ut at ting skal lyse etter 50 år, som 25.000 timer i praksis er om den bare brukes rundt jul. For øke levetiden er det i allefall viktig at hele slyngen og batteriboksen er helt tørr når du pakker det ned. Ta også ut batteriene før du legger den vekk.

Trenger du juletrebelysning for ett stort tre? Bruk 2 eller 3. Lang ,utendørs, elektrisk juletrebelysning med mange lys er dyrt og når det kommer til pris pr. lys er denne gunstig. Jeg vil også påstå at denne er lettere å pynte med enn en med 2-3 ganger så mange lys og tilsvarende lengre ledninger. Dessuten er det noe som ryker på denne så kan du levere en lenke til gjenvinning og kjøpe en ny. Det svir tøffere i lommeboken om den lange lenken ryker. Og om denne «floker» seg er det enklere å løse opp en floke i en kort lenke enn en lang

Mer info om/kjøp juletrelys ute batteri